Sjögrens i backen

En katastrofdag som slutade med god mat i magen och billiga blöjor till Nils.

Viklen dag vi har haft idag… Så skönt att den är över! Delar av den har naturligtvis varit fantastisk. Den delen då vi gjorde en utflykt till Grebbestad ihop med svärmor och ät lunch på Sjögrens i backen! För att sedan ta en tur ut till Havstenssund. Så mysigt! Det regnade och blåste förstås, så det blev ing sköna promenader längs båthamnen. Sjögrens hade så mycket att erbjuda för det hungriga ögat, tyvärr sa magen stopp efter lunchen. Jag kan varmt rekommendera ett besök där!

fullsizeoutput_1975

fullsizeoutput_1976

På väg hem passade vi på att handla billiga blöjor på Coop i Tanum. Det billigaste stället i Sverige som jag har hittat. Annars är det inte jättelångt för oss att ta oss till Norge och handla blöjor.

Hur som för att återge det mindre roliga på dagen… Blendern var inte ordentligt ihopsatt när jag skulle göra min morgonsmoothie, vilket innebar att all vätska rann ut över hela köksbänken. Efter det välte jag ut en kopp i micron. Det är den gången man ångrar att man har inbyggnadsmicro och -ugn! Vi fick skruva loss allt och plocka ut för att torka torrt all vätska som rann ner för hela rasket… Men det ordnade ju upp sig till slut det också!

fullsizeoutput_1979

Hur har ni spenderat Valborgsmässoafton?

Annons

3 reaktioner till “Sjögrens i backen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.