Om mig

imageOm mig…

Välkommen till min sida där jag delar med mig av mitt liv i bild och text.

Jag heter Anna och är 37 år. Jag är sedan sex år tillbaka ”nyinflyttad” dalslänning och är fortfarande uppe i att bo in mig och göra mig hemma här. Jag har mitt kontor i närheten men är ofta på språng när jag jobbar.

12 juli 2017 väntade vi oss att få vårt första barn. Istället dök vår lilla son upp 21 juni. Han hade bråttom att komma till världen och allt gick väldigt snabbt och föddes med ett urakut snitt. 2322 g och 44 cm lång och det bästa som finns i vår värld! Vår Nils!

17 maj 2021 väntade vi vårt andra barn. Efter ett vändningsförsök som inte ville sig fick vi en tid för ett planerat snitt 7 maj. 3 maj gick vattnet och vi åkte in för ett akut snitt. Det gick fort även den här gången. På delad första plats med Nils kom Hugo och gjorde familjen komplett. 3000 g och 50 cm lång. Hugo!

Jag har ett sug att prova på nya saker och älskar att utveckla mig på områden som jag känner mig nyfiken på. Det kan vara allt från mode och inredning till träning och distributionstransformatorer. Spannet är brett!

Det som ligger mig varmt om hjärtat, förutom mina bäbisar, sambo och min katt, är bra kost med ekologiska och gärna närproducerade produkter. Jag lagar gärna maten från ”scratch” för att veta vad jag stoppar i mig.

Att jag började blogga berodde från början på att jag älskar att fotografera och ville ha ett forum där bilderna kom på ”display” istället för att ligga kvar och skräpa på ett minneskort!

Instagram: @livskvalitetmedanna

Annons

2 reaktioner till “Om mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.