Livskvalitet med Anna

”Livskvalitet med Anna – strävan efter balans i livet

Mitt mål är att skapa mig själv en balans i livet där jag kan få må bra och leva ett liv utan stress och med tid för att bygga kropp och knopp till stark och hållbar i det samhället som vi lever i. Jag har en stark övertygelse om att detta i längden kommer att göra mig mer uthållig och engagerad som mamma, på jobbet och i mitt samhällsengagemang. För att nå mitt mål använder jag medel som kost, motion, styrka och återhämtning. Jag vill tro att vi har nått kulmen av stress i samhället och att vi nu aktivt jobbar med att prioritera det som betyder mest – familjen och barnen.

Här får jag möjligheten att prova på FLYoga, superkul och något jag varmt kan rekommendera!

Jag är engagerad främst i mitt barn, Nils, och hans utveckling till att bli den bästa versionen av sig själv. Jag vill att han ska bli medveten om hur stark och bra hans kropp är och att han under de bästa förutsättningar ska lära känna sig själv och bli medveten om sin omgivning. Jag är dessutom engagerad i två idrottsföreningar där jag är sekreterare i en förening med drygt 600 medlemmar med upptagningsområde på min arbetsplats och sitter med i valberedningen i en lokal simförening med knappt 100 medlemmar där jag ser en stor utvecklingspotential. Utöver detta läser jag distanskurser inom ekonomi på högskolan. Det är djupt stimulerande och utvecklande att inte sitta still i båten utan att fortsätta att vara nyfiken.

Nyfiken är just vad jag är när det gäller kost och vad vi idag väljer att stoppa i oss själva men framförallt! Vad vi väljer att stoppa i våra barn! Det är skrämmande att se att de flesta av oss idag överskrider livsmedelsverkets rekommendationer av dagligt intag av socker redan vid frukostbordet. Det finns mängder med studier som visar hur förödande sockret är för oss men framförallt för våra barn som inte själva väljer vad som ska ingå i deras kost. Nils har fått grönsaker från början och haft totalt förbud av raffinerat socker och det är inga problem för honom att få i sig en variationsrik kost.

Citat

Det bästa sättet att komma igång är att sluta prata och börja göra.

Walt Disney

Det är våra val, Harry, som visar vilka vi verkligen är, mer än våra talanger.

J. K. Rowling

Gråt inte för att det är över, le för att det hände.

Dr. Seuss

Mer information om kost och riktlinjer framtagna för Sverige.


Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.