What a beautiful day!

Sagolik dag idag. Hela eftermiddagen spenderades ute på isen. Solen värmde på kinderna och vinden var kav stilla!

Efter lunchen packade vi ner en termos kaffe, en termos te-vatten och lite frukt. Vi hade inte tänkt att vara ute så länge. Men innan vi hade satt oss i bilen igen så hade solen hunnit att gå ner. Nils har staplat sig fram på sina skridskor en liten stund. Han tycker att de är alldeles för hala! Sedan snörade Marcus på sig sina rör och körde Nils bak på boben. Vi var ute i flera timmar och Nils klagade inte en enda gång.

Själv vågade jag inte prova den här gången då jag känner mig lite klen efter foglossningarna som ändå verkar bli bättre. Jag höll mig till att fota, ta två korta promenader á 1 km st (för att testa fogarna) och läsa bok. Jag läser nu en bok som helt har fångat mitt intresse, Rich dad Poor dad. Mycket intressant ställningstagande till pengar och hur samhället lär oss att hantera pengar och låser upp oss till att arbeta.

Det sista på dagen, innan det var dags att packa ihop, sprang vi på våra vänner. De hade en spark med sig så jag fick lov att hänga med ut på isen med lite fart på sparken. Betydligt mer stabilt än ett par skridskor och kunde ändå umgås tillsammans. Så mysigt att umgås ute på det här sättet.

Jag tror att både Nils och Marcus hade en toppendag. Jag kände att jag kanske snart kan tänka mig en längre promenad, även om det inte blir i power walk-takt.

Idag är sista dagen på den köpfria månaden och jag har lyckats hela vägen igenom. Och vet ni?! Det har inte ens varit en uppoffring. Imorgon firar vi med köpepizza, något som grabbarna har saknat under månaden.

Har ni haft sol idag?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.