Snurrigast någonsin

Kan man lita på det som utlovas? Nej. Kan man vara säker på att en lagd planering håller? Nej. Kan man bli upprörd över struliga leverantörer? Ja.

Jag har aldrig varit med om maken om att någon snurrar till det så kopiöst!?! Detta har gjort mig snurrig och jag har missat två tider jag hade bokade i veckan, vilket är ovanligt. Tjejen som gör mina naglar vet att jag alltid står redo utanför dörren fem minuter innan utsatt tid, så hon blev orolig när jag inte var i tid. Idag hade jag tid för att fixa iordning mina fötter (jag kommer inte ner till dem längre). Fem över utsatt tid ringer hon och undrar var jag är… Som tur är har jag bara fem minuter dit så jag hann med behandlingen i alla fall. Det var första gången jag var på det här stället, så det kändes verkligen pinsamt!

Men det snurriga börjar i februari när vi beställde en handdukstork på nätet hos Golvshop. Enligt lagerstatus fanns den inne och leverans utlovades inom fem dagar. Bra tänkte vi, då hinner den komma innan snickarna drar igång badrumsrenoveringen i mars. Fem dagar gick och det kom aldrig någon handdukstork, så vi började att eftersöka den. Det visade sig då att den inte hade funnits i lager och att grossisten skulle få in den 22 mars, och kunde skicka den därefter. Efter konsultation med snickaren så räckte den tidsrymden för dem, så den kunde sättas upp sista arbetsdagen i badrummet. I måndags skulle den alltså finnas hos grossist för utskick. Igår, torsdag, ringde jag för att bekräfta att den hade skickats. Svaret jag fick!?! Nej den har inte kommit in till grossisten än! Så efter konsultation med elektrikern bestämde vi oss för att avboka den beställningen och sätta upp en annan tork (inte lika snygg) för att bli klara i tid. Idag, fredag, fick jag en avisering på SMS. Jag hade ett paket från Bygghemma?? att hämta ut hos DHL-ombud. Jag blev helt från mig! ”Vad har jag beställt från Bygghemma?” Så jag ringde till deras kundtjänst som upplyste mig om att det var en handdukstork – som jag har beställt från Golvshop… Det är inte konstigt att det snurrar i huvudet. Jag misstänker att Golvshop och Bygghemma är samma koncern, men de flesta hämtar väl inte ut paket som är skickade från ett företag som de inte har beställt varor från? Som tur var, hade elektrikern inte beställt ut den andra handdukstorken, så nu får jag upp den tork som jag tycker är estetiskt snyggast. Slutet gott, allting gott. Men så mycket tid jag har fått lägga på detta… Jag ger inte det bästa betyget till dessa byggvaruhus på nätet.

Ikväll hade Marcus önskemål på en köpepizza. Vi är helt slut efter alla turer kring handdukstorken, så idag får han sin vilja igenom. Men resten av månaden blir det lagade rätter som fryses in i matlådor. Allt för att kunna öka sparkvoten. När Nils har gått och lagt sig så ska vi beställa lite fredagsmys.

Hur har er vecka varit? Myser ni med något gott ikväll?

Annons

5 reaktioner till “Snurrigast någonsin

  1. Bygghemma har vi handlat av en gång, aldrig mer. Så rörigt och tog lång tid med en reklamation. Lång leveranstid, som ändrades till ännu längre. Lång tid av den del som skulle bytas pga trasig vid leverans. Inte själva leveransen i sig utan handläggningen.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.