80% avklarat

Håhåjaja! Slita och släpa och kånka. Allt för att kunna motionera inomhus nu när vårsolen och det fina vädret tittar fram!

80% av graviditeten är nu avklarad. Ska man gå på gamla meriter så är det ca fyra veckor kvar till förlossning men helst vill vi klara alla åtta veckor som återstår. Nils är född i vecka 36.

Den här bebisen ligger på tvären i magen och har gjort det under en veckas tid nu. Har den inte lagt sig till rätta i v.35 så ska vi in på förlossningen för ett vändningsförsök. Jag hoppas att jag slipper… Att det är i v.35 istället för v.38 som i normala fall hänger på min tidigare graviditet. Nils låg med rumpan nedåt och det vill vi undvika den här gången. Det är inte lätt att föda barn!

Nu äntligen har min födelsedagspresent levererats. De ställde den vid soptunnorna, ca 100 m från huset, så jag och Nils fick hämta säckkärran och frakta den närmare huset. Precis sådana rörelser som min kropp ska göra nu! Invändningen var att chauffören inte kunde komma in med lastbil på vår väg. Hade lust att säga att vi brukar ha större lastbilar stående hos oss mellan varven men tänkte att det var bättre så här än en lastbil i diket som blockerade uppfartsvägen. Hur som, så var det en motionscykel i paketet och jag hoppas att vi hinner/orkar att sätta ihop den efter jobbet i veckan.

Har ni haft en skön tisdag?

Annons

4 reaktioner till “80% avklarat

  1. Ja, det är ju lite av det som är spänningen med att vara gravid! Man vet aldrig när det är dags! 🙈
   Nils kom i v.36 så jag förväntar mig nästan en tidig förlossning men har ju hört om andra som har gått över tiden med barn nr 2!

   Gilla

 1. Selma låg åt fel håll i v 36 och på dagen för vändning hade hon vänt sig själv rätt (2 dgr innan, det kändes rejält i magen) . (Tur de gör ultraljud innan)
  Så hoppas att er lillis sköter det själv 😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.