Kroppen ska bemästras

Nu finns det till och med bildbevis på att jag har skridskorna på mig. Något suddiga bildbevis men dock bildbevis.

Nu har även jag fått på mig skridskorna. Idag gjorde jag premiären sedan många år tillbaka. Jag tror inte att jag har åkt sedan jag och Marcus började att träffas, det är ett gäng år sedan… Bambi på hal is är en underdrift de första tio minutrarna. Jag är ju dessutom livrädd för att ramla just nu med tanke på mitt tillstånd. Men jag körde på i 30-40 minuter och tillslut så började minnet att komma tillbaka och benen slappna av lite. Åkningen blev bara bättre. Det bästa av allt var att höfterna höll och det känns fortfarande bra!

Bildkvaliteten var riktigt dålig, misstänker att kameran på Marcus mobil börjar att ge med sig!

Nils gjorde enorma framsteg. I söndags kunde han inte stå på skridskorna själv och idag harvade han sig fram själv flera meter. Tänk när man hade den utvecklingskurvan själv! Det sporrade lite att våra vänner och deras tre barn var med och åkte. Minstigen i trion är lika gammal som Nils så de hade de stora barnen att se upp till. Det där är ett bra dragplåster!

Nu ska jag bädda ner mig i sängen med en bok och bara njuta av kvällen för att slumra in i tid, klockan ringer lika tidigt imorgon bitti som alla andra dagar.

Gillar ni att åka skridskor?

Annons

En reaktion till “Kroppen ska bemästras

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.