Family tour

Semestern börjar att lida mot sitt slut och jag känner mig inte klar… Gör man någonsin det? Men vi har ändå haft många fina dagar under semestern.

Vi började sista semesterveckan med en ”family tour”. Vi åkte först hem till Marcus föräldrar och stannade där en natt. Sedan åkte vi vidare till Lysekil för att hälsa på mina föräldrar i deras sommarresidens. Vi hade bästa vädret under dessa dagarna. Bästa vädret och bästa sällskapet.

Formen på klipporna är HELT fantastiska.

Västkusten har något speciellt. Det finns inget vackrare en solig sommardag. Sol, hav och klippor! Det är sommar! Sommar och lyckliga barn! Vi har blivit serverad mat under dessa dagarna. Marcus gick ut och plockade kantareller med sin pappa. Kantareller som vi sedan fick med oss rensade, förvällda och frusna i portionspåsar. Under tiden fyllde Nils, hans farmor och jag en liter med vilda hallon. Så gott att kunna ta till vara på det som finns i naturen. Det är väl ett typiskt ålderstecken att njuta och ta till vara på vad som finns runtomkring oss?

I Lysekil klättrade vi på klipporna och åkte vattenrutschbana. Så kul att Nils får njuta ihop med både mor- och farföräldrar.

Drömmen är att en dag få tag i ett fantastiskt kusthus med havsutsikt. En dag kanske det händer…

Har ni besökt västkusten i år?

Annons

3 reaktioner till “Family tour

  1. Ja västkusten är underbar och bäst i solsken förstås. Stångehuvud är fantastiskt. Klättra på klipporna, hjärtat i halsgropen 😳 när Nils springer runt på klipporna, fika, titta på måsarna och alla rödmaneter 😨. Kul att ni stannade över i vår kustvagn.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.