Trädgårdsmani

På våren ska jag inte hålla på att gå kurser på högskolan. Det är då jag ska lägga all min fokus på odlingar och frösådder mm. Jag har ju fullt upp på våren!

Jag skulle bara ta en vända runtom i trädgården för att få lite ro i sinnet innan jag skulle sätta mig ner för att plugga. Det slutade med att ett par timmar slukades upp i ett nafs och jag var fortfarande kvar i trädgården.

Jag har nu skolat ut de flesta av mina odlingar till växthuset. När vi har grillat på kvällen så ställer jag in grillen i växthuset på natten så att värmen kan bevaras där inne. Annars har plantorna klarat sig bra ändå. Det har inte varit någon frost sedan jag fick ut alla plantor.

Ger det resultat av att gräva så där mycket i jorden hela tiden? Jo, förutom att växterna mår bättre av det så har vi fyndat lite under våren. Vi har grävt upp en sked i nysilver o h en glasvas. Man undrar ju hur dessa har hamnat där de hamnat och av vem?

Till slut kom jag in och fick gjort det sista som skulle till innan det var dags för inlämning av PM imorgon. Nu ska jag njuta av alla blommor här hemma!

Har ni haft en skön söndag?

Annons

En reaktion till “Trädgårdsmani

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.