Sista Liseberg för i år…

Solsken och värme när vi gjorde årets sista besök på Liseberg. Karuseller och pannkakor och massor av spring i benen.

Jag vet inte hur vi lyckas men varje gång vi har varit på Liseberg har det varit solsken och varmt. Idag har vi gått barärmat och njutit av lunch ute i solens strålar. Men innan vi åkte till Liseberg gjorde vi ett stopp hos Marcus syster för brunch. Det stod uppdukat med härliga frukter och grönsaker.

Väl på Liseberg startade vi med att ta alla körkort som går att få. Körkort på farfars bilar och kaptenskort på Skepp o´skoj. Det är helt underbart att få se glädjen i ögonen när vi gör något roligt men inte så kul när vi måste slita honom från attraktionerna när turen är över…

För första gången åkte jag Balder tillsammans med min svärmor och min svåger och svägerska med respektive. Två av svärmors tre barn hetsade med henne på en riktig åktur. Marcus var kvar och passade Nils och svärfar, så han var inte inblandad… Men oj, så skoj! Det var längesedan jag åkte en karusell som låg utanför kaninlandet. Jag kommer faktiskt inte ihåg när jag åkte en ”riktig” åkattraktion senast, men det var lika roligt som sist!

Gosedjursskörden från dagens besök slutade på siffran fyra. Alla har dessutom fått sin beskärda del av att springa efter Nils, då han tycks ha en outsinlig energikälla till sina ben. De där små korta benen vill springa hela tiden…

Då middagsluren uteblev för Nils så somnade han riktigt snabbt på vägen hem. Han sov i vagnen redan innan vi kom fram till bilen. jag hoppas verkligen att han orkar med förskolan imorgon!

Vilken härlig dag, hur har er dag varit?

Annons

4 reaktioner till “Sista Liseberg för i år…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.