Äntligen en skön natts sömn!

Wohoo! Äntligen en hel natts sömn med ÖVER 4 timmars djupsömn! Så välbehövligt!

Av alla loggade nätters sömn på senaste halvåret så är detta den första med mer än åtta timmar sömn och dessutom med mer än dubbelt så mycket djupsömn än vad jag brukar ha. Jag känner mig som en ny människa. Hur har jag lyckats med detta nu då?! Jag har tagit ut mig fysiskt och jag har låtit bli att ha lamporna tända på kvällen och TV mm har varit avstängd. Igår kväll tände vi levande ett par värmeljus och spelade ett parti skitgubbe (som jag vann). Sedan gick jag bums i säng och somnade direkt. Med öronproppar i öronen.

Har ni sovit bra i helgern?

Annons

2 reaktioner till “Äntligen en skön natts sömn!

 1. Öronproppar är helt underbart. Själv har jag alltid öronproppar när jag sover. Sover så mycket bättre när det är tyst och jag slipper alla störande ljud. Bara vetskapen att man inte kommer att störas av ljud under natten gör att man sover bättre. Tycker det är hur skönt som helst att plugga in öronpropparna riktigt djupt i öronen och höra hur alla ljud stängs ute mer och mer när propparna expanderar i öronen för att till slut bli helt tyst.

  Ibland får jag dock lite ont i öronen av propparna. Du råkar inte har något bra tips på sköna öronproppar att sova med?

  Gilla

  1. Visst är det skönt men jag slåss med samvetet av att kanske inte höra min 1,5-åring om han vaknar. Vilket gör att jag hör honom även om han är tyst… 🥴 Dilemma.

   Jag känner igen det där med att det gör ont i öronen. Jag ska testa apoteket hjärtats nu. De görs i olika storlekar, jag återkommer när jag har provat! 🤗

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.