En bit tårta till övers…

Vad gör man när man har en oplanerad söndag och en bit tårta över i kylskåpet? Man hör av sit till två fina vänner och frågar om de vill komma över och hjälpa till att åtgärda problemet ”överbliven tårta i kylskåoet”.

Det var precis det vi gjorde. Vi ringde över ett par fina vänner som vi inte har hängt med på länge. Vi gjorde det enkelt och bjöd på tårtrester från igår och glass och kaffe. Man måste ju inte krångla till det varje gång. Då kanske man hellre hoppar det där kaffet ihop och väntar ännu längre med att ses. Det är riktigt kul att ses. De går i bröllopsplaner och det är riktigt kul att höra hur de fortskrider.

DSC_0979

Hur glad blir man inte av att gästerna har med sig finaste äpplena rån sin trädgård?! De var riktgt fina praktexemplar av äpplen. Våra egna äpplen har älgarna ätit upp så det var toppenfint att få så fina äpplen. Nu får vi anledning att bjuda in dem igen på äppelpaj! Perfekt!

DSC_0986

Vad har ni haft för er i helgen?

Annons

3 reaktioner till “En bit tårta till övers…

  1. Tårtan var ju jättegod igår så den smakade säkert inte sämre idag!
    Loppis vid Västra Tunhems kyrka inbringade ett riktigt bra fynd; Ett par Tretorn i strl 22 för 20kr!! I riktigt fint skick. Det kallar jag fynd.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.