Mardrömmar

Jag har kommit på att jag påverkas mer än jag trodde av socker. Sömen blir dålig och jag har till och med börjat att drömma mardrömmar…

Jag har ju drastiskt dragit ner på mitt sockerintag. Jag är ganska nitisk vad det gäller sockret men inte slavisk. I tisdags firade vi min svärmor och då tillät jag mig att äta tårta efter maten. En god budapestbit. Så smarrigt! Men sen händer det något i min kropp, något som Marcus har noterat alltid sker efter att jag har ätit socker. Jag drömmer mardrömmar!

fullsizeoutput_1939

Jag är normalt en sån tråkig person som aldrig har kommit ihåg vad jag drömmer och jag har aldrig någonsin drömt mardrömmar vad jag kan minnas… Nu händer det nästan varje gång som jag har ätit socker. Kan det bero på det, eller är det bara inbillning? Är det någon mer som har kännt ett samband mellan matvanor och sömn?

Idag har jag förberett med massor av nyttig mat så att jag ska få en helg full av god sömn!

fullsizeoutput_1938

Tips på en god kall sås som, enligt mig, passar till det mesta såsom lax, burgare och vegetarisk mat! Går snabbt att slänga ihop på råvaror som man oftast redan har stående i skafferiet. Det innehåller vad som visas på bilden ovan, en burk crème fraiche, dijonsenap, rosmarin, salt och peppar. Rör ner 1-2 tsk dijonsenap i crème fraichen och blanda i resterande ingredienser efter egen smak. Lätt som en plätt!

 

Känner ni av vad ni äter?

 

Annons

2 reaktioner till “Mardrömmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.