Hunneberg

Sol, snö och öppen eld. Vad mer kan man begära?! Hunneberg levererade precis så som jag kommer ihåg det från när jag var liten.

Vilken fantastisk eftermiddag vi hade på Hunneberg idag! Det grillades korv över öppen eld och solen gassade. Noomi hade bara plats för en korv i magen. Kanske var det för att hon visste att det väntades en ENORM bulle efter korven. Den där bullen fick minsann nästan plats helt och hållet i magen… Konstigt det där! Nils, kusinen Noomi, morbror Mattias och morfar Lennart var med på spektaklet (och jag förstås).

fullsizeoutput_14b5

fullsizeoutput_14af

fullsizeoutput_14b0

fullsizeoutput_14b2

Nils hängde med på magen, nöjd som vanligt. Ozzy hittade nya kompisar som gärna ville gosa och klappa på honom. Han var jättenöjd då han hamnar lite i skymundan när barnbarnen är med. Noomi håller som vanligt ordning på vovven så att han inte går dit han inte får, men ändå slank det ner en korv som det inte bjöds på…

fullsizeoutput_14ae

 

fullsizeoutput_14b9

fullsizeoutput_14b8

Ozzy njuter i fulla drag när han får vara ute i snön och leka. Snö är bland det bästa han vet och trots sina tolv år så ska han skutta runt och vältra sig i det kalla vita.

Vad har ni haft för er?

Annons

2 reaktioner till “Hunneberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.