Tulpanens dag

Är man utan bil en dag blir det lätt en promenad på en mil och lite till. Jag och Nils har traskat runt i blåsten för att dricka kaffe och göra ärenden. Hur har er dag varit?

Idag är det tulpanens dag. Så mysigt med våren som hittar in i husen efter att julen har städats ut. Jag och Nils var och hälsade på en delvis pensionerad kollega, Lars. Han är drygt 70 barre men man skulle lätt ta honom för 50+! Så rolig att ha att göra med. Vid ett par tillfällen har jag åkt hem till honom för att jobba och ”tanka ur” den kunskap han besitter. Det är inte lätt kan jag lova! Delvis för att han har en helt annan inställning till jobbet än vad jag har. Men också för att han har jobbat med detta i, jag vet inte hur många år?!

Hursom så är både han och hans sambo, Christina, mycket trevliga människor som är lätta att prata med och roliga att umgås med. Jag hade med mig en bukett med 20 tulpaner dagen till ära. Färgen på tulpanerna var så Anna, men jag tror att de föll Christina i smaken också!

fullsizeoutput_1397
Nils fick så fina kläder av Lars och Christina i present. 

Då jag har varit utan bil idag så har vi traskat runt i blåsten med barnvagn. Väldigt uppfriskande. Vi traskade ner till banken för att göra något som idag måste anses vara exotiskt – vi satte in pengar på kontot! Detta traskande resulterade i över 18 000 steg. Det får man ju ändå vara nöjd med. Det svåraste var promenaden till Lars och Christina. Jag försökte att hålla ner tempot så att jag inte skulle bli svettig. Hur lätt är det?!

fullsizeoutput_1399
Inte illa att klara 180 % av dagens uppsatta mål steg!

Nu sover alla här i huset och jag ska gå och göra dem sällskap! Nu taggar vi för en ny dag imorgon!

Ha det gott gó vänner!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.