Höstdekorera entrén

Tack till Kenneth och Sofia som kom med den fina korgen med höstplantering i. Jag har dammat av två gamla lyktor som har börjat få patina och satt i nya ljus. Tillsammans blev det mycket piffigare och mer välkomnande vid entrén.

Inlägget innehåller annonslänkar.

 

Så länge det går kommer vi att njuta av kaffet utomhus. Mer kläder, lager på lager och en värmande kopp i handen. Ljung och cyklamen i planteringen att njuta av. Varje årstid har verkligen sin charm. Har ni någon favorit? Kaffet, det kommer alltid att smaka lika bra oavsett årstid eller väder. Är ni kaffedrickare? Ibland, men endast ibland, händer det att vi tar oss en kopp te på morgonen.

DSC_1248
Det bästa med hösten, förutom färgskiftningarna i trädkronorna, är att få tända massor av ljus och dricka kaffet rykande hett. Min fina Steltonkanna hittar ni HÄR.

Har ni något roligt att se fram emot under hösten? Vi ska gå på bröllop och åka en sväng till Stockholm och inviga mammas och pappas nya uterum som snart står klart. Vi har en del aktiviteter att fylla ut hösten med.

Nu ska vi planera inför morgondagen, då får min lilla sömntuta vara lite mer piggelin än vad han har varit idag!

Kram på er!

 

Jag använder Adviral, det innebär att jag länkar till produkter som jag gillar/har på mig/har hemma i inredningen och samtidigt tjänar lite pengar. Jag får en slant och ni får tips på var jag handlar online.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.