Att börja röra sig i tid

På tal om träning i tidigare inlägg så fick Nils de fräckaste springskorna att ha när han väl sätter fart på benen! Innan dess ska vi hänga i varmvattenpoolen på babysim.

Jag tror att det är viktigt att lära sina barn vikten av att röra på sig redan i början av livet. Jag och Nils är ute och rör på oss så gott som varje dag. Det är så mysigt att planera upp dagen med sin prins. För minsta lilla grej som ska göras måste planeras efter amningstider!na Det är inte mycket som gör att hela dagsplaneringen går i stöpet! 

Igår hade vi besök av Marcus, Paulina och Max. De hade med sig fräckaste skorna till Nils från Adidas. Med dessa kommer det inte gå att sitta still! De är riktigt häftiga med Nils namn på!Men fram till att de där små benen står, går och springer av sig själv så ska vi gå på babysim.Skrutten har fått finaste badbyxorna av sin mormor. Världens starkaste björn på rumpan – Bamse! Den här mamman insåg att hon behövde nytt upptill och hittade en överdel som reades ut med 70%. Lycka! Nu i saptember börjar vi och tio tillfällen är inplanerade! 

Ut och rör på er nu! Bota moderna folksjukdomar! Kram

Annons

En reaktion till “Att börja röra sig i tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.