Summering av 2016

2016 var året då jag renoverade klart hallen i mitt hus för att kunna hyra ut det. På annonsen vi lade ut på blocket fick vi hundra svar! Många av dem kunde man sortera bort direkt. Vi fastnade dock tidigt för ett par som hade hört av sig och till slut valde vi dessa två som hyresgäster. Vi har inte ångrat oss en enda gång.

I februari flyttade vi alla mina saker till Marcus hus. Efter flera år var vi nu sambor på riktigt.

Under den här tiden hann jag att åka till Långberget i januari för att delta i Vasaloppsläger. I februari åkte jag med idrottsföreningen till Sundsvall för mästerskap i längdskidor, tyvärr låg jag i feber hela helgen. I den här vevan försvann katten. Dettta när de var som kallast. I över en vecka var han borta och jag var säker på att räven hade tagit honom. Sedan kom grannarna hem från drygt en vecka på Kanarieöarna. När de öppnade garaget för att köra in bilen så mötte de en mager liten katt som överlevt en vecka utan mat och vatten. Pissen fick vätska upp sig lite hos veterinären och har nu ätit upp sig till sin matchvikt igen.

I maj åkte jag ihop med en stor del av släkten på den årliga whiskymässan på Albert’s i Trollhättan. Förutom många olika sorters whisky höjdes stämningen med säckpipespel och chokladprovning. Helgen efter drog vi på oss festkläderna och drog till Uppsala på bröllop. Min morbror gifte sig med sin käraste. Vädret var helt underbart och vigseln var jättefin. Festen hölls på Uppsala slott och det bjöds på många framträdanden.

Göteborgsvarvet missade jag, jag var återigen förkyld med feber och borttappad röst.

Maj började även ordningställandet av växthuset för säsongen. Marcus och Noomi anlade en uteplats framför växthuset med fin plattsättning.

I juni hade jag ställt upp med ett gäng på jobbet att delta i Butler’s triathlon. Med tanke på att jag hade värmt upp i flera veckor med att vara sjuk så gick det inget vidare. Inget som behöver diskuteras mer…

I juli var vi ett gäng som drog upp för att simma tjejvansbro. Det gick över förväntan. Med tanke på min avsky för att bada satte jag som mål att komma in under 30 min och så blev det. Helgen efter gick kraftprovet i Trollhättan. 11,6 km i uppförsbackar. Jag kom in på strax över timmen ovh är nöjd med tanke på mitt träningsår. Efter det drog vi på semester. Vi lånade mammas och pappas husvagn och drog runt på kusten i en vecka. En av dessa dagarna mötte vi upp Marcus familj och spenderade en dag på Koster.

Efter semester väntade några veckors jobb för oss båda. Sedan var det dags att dra iväg på semester igen. Nu åkte vi med min familj till Naxos i en vecka. Vi vilade, badade, motionerade och åt gott!


Helgen efter hemkomsten från Grekland var det dags att snöra på sig joggingskorna och åka till Stockholm. Rosabandetloppet, tidigare Lidingö tjejlopp, gick av stapeln. En mil i hemsk terräng och jag vill minnas att jag hade en tid på 55 minuter.


Jag vet inte var tiden har tagit vägen efter detta men det kan bero på att jag började läsa på högskolan 50% samtidigt som jag jobbar 100%. Det blir inte mycket tid över på dygnet.

Julafton firades ihop med mina föräldrar hos svärföräldrarna. En mysig helg som bjöd på många överraskningar.

Ikväll åker vi hem till några vänner som bor här i närheten. Det ska bli mysigt!

Jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.