Förberedelser

Har ni många förberedelser att stöka över inför imorgon?

I år har vi inte alls mycket att förbereda inför nyårsafton. Vi är bortbjudna till vänner och har fått i uppgift att fixa raketer och snacks. Check och check! Allt klart. Imorgon ska vi förbereda oss med en joggingtur och lite tvagning. Sen är vi klara att dra!

Under den här lediga veckan har jag hittat en ny kanal på TVn (ny för mig eftersom jag aldrig hinner titta på TV annars). ID, Investigation Discovery. Så spännande. Jag kan inte sluta att se ett program förrän det är slut. Jag kan inte missa att se om ett fall blir löst… Det finns så många sjuka människor i världen, helt otroligt att d får gå lösa i samhället!

Jag har spenderat någon timma vid skolböckerna också. Jag ska sätta fart med det nu efter helgerna. Det är bara en tenta kvar. Bara en tenta kvar.

fullsizerender
Nytt i duschen; foaming shower gel, schampo och balsam.

Marcus lillasyster förser oss med bra hårprodukter från Lyko. Hon ordnade fram ett nytt schampo och balsam som inte bara luktar gott! Mitt just nu extremt slitna hår (jag har varit tvungen att avboka de senaste tre klipptiderna) känns jättehärligt.

Dags för att titta på fler brott på ID-kanalen!

På återseende!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.