Julen passerade i en hast…

Som jag nämnde i tidigare inlägg så har jag alldeles för många järn i elden just nu. För att behålla balansen i livet har sociala medier hamnat längst ner på priolistan. Överst på listan har det handlat om jobb, skola, träning och kost.

img_5597
Namnsdagsblomma från svärmor.

9:e januari hade jag namnsdag. Min svärmor kom förbi med den riktigt fin namnsdagsbukett. Den stig sig fint i över en vecka!

Hela december gick åt till att flänga mellan skola och jobb. Det har tagit en hel del på krafterna. Här hemma fick vi upp adventsljusstakarna till första advent men så mycket mer julpynt blev det inte. Vi firade jul hemma hos svärmor och svärfar så vi hoppade över gran och tomtar här hemma. Tiden var helt tvungen att prioriteras. Vi får satsa större nästa år. Nästa år hoppas vi fira jul hos min brors familj i deras nybyggda hus. Huset ska stå färdigt nu i april, det ska bli spännande att se.

Julklappar fick jag några, trots bristen på julstämning… Jag fick mig ett presentkort på MQ där jag brukar göra större delen av mina klädinköp. Jag fick även ett presentkort på Royal Beauty där de erbjuder massor av behandlingar. En pedikyr inför kortvasan hade suttit på sin plats. Eller efter kortvasan kanske är bättre…

Jag ska dra ner på tempot till nästa år, så aktiviteten här på bloggen kommer troligtvis att öka igen!

Ha det gott till nästa gång!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.