Kungshamn

Idag var det dags att ta tag i disken! Vi hade inte diskat på fyra dagar! Det är ju semester! Men nu började kaffekopparna att tryta så det var bara att bita i det sura äpplet…

Mamma och pappa kom på besök idag, och Ozzy naturligtvis. De hade cyklarna med på inrådan av oss. Återigen cyklade vi in till Kungshamn och Smögen. Ozzy älskar att sitta fram i cykelkorgen men blir helt tokig om inte han är längst fram i flocken! Så vi cyklade på led med hunden i korgen längst fram!! 

Idag blev det thaibuffé inne i Kungshamn. Marcus fick kringgå sin burgardiet han har lagt till med men det såg ut att gå bra ändå. 
Västkusten har verkligen visat sig på sin bästa sida under vår första semestervecka. Efter lunchen cyklade vi vidare till Smögenbryggan och strosade. Regnet hängde i luften men det höll upp. Innan vi lämnade bryggan köpte vi oss en glass och precis när vi lämnar glassboden så öppnar sig himlen. Regnet öser ner och vi får stå och trycka under ett parasoll när vi äter upp glassen. Så typiskt! 

På väg tillbaka köpte vi jordgubbar till eftermiddagskaffet. Men innan kaffet skulle pappa bada, han hade ju sett fram emot att ta ett dopp under hela dagen!! Han och Ozzy är ju badpojkarna i vår familj. De slängde sig i flera gånger! Ozzy njuter verkligen av att få bada! 

Vi andra som var åskådare till badpojkarna blev väldigt kaffe- och jordgubbssugna. Så vi traskade tillbaka till vagnen och fixade med eftermiddagsfika. Såå gott med jordgubbar! Jag kan äta hur mycket bär som helst! Jag kan inte få nog! Små droppar började att falla får skyn, men vi trotsade regndropparna och satt kvar ute med kaffet i kopparna. Mycket riktigt gick det över efter ett par minuter och vi blev knappt fuktiga av det som föll på oss. Det ät svensk sommar det! 

Trots regnet så var det en fantastisk dag idag ändå! Varmt har det varit, hela dagen. Jag älskar att ha semester! 

Kram på er! 

Annons

2 reaktioner till “Kungshamn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.